Kreatif - Råd og tips
Til hovedmeny Til innhold

Om Kréatif

Kréatif AS er en totalleverandør av nettløsninger, med ekspertise på nettbutikker med integrasjon mot ERP-systemer, og da spesielt Visma. Vårt motto er "Netthandel. Overalt."

Hvem er vi?

Som en totalleverandør av nettløsninger og spesialister på nettbutikk med ERP-integrasjon har vi mange kloke hoder samlet under ett tak, med spredt og bred kompetanse. Du vil tidlig i en prosess med oss møte salgsteamet, og bli loset over til prosjektlederteamet for å bli tatt hånd om på veien til en suksessfull nettløsning. Veien til en suksessfull nettbutikk kan virke veldig lang, men vi vil gå sammen med deg og guide deg gjennom en skog av muligheter! Vår produksjonsavdeling, med både utviklere og designere in-house, vil sy sammen en løsning tilpasset dine ønsker og behov!

Visjon

Netthandel. Overalt.
Kréatif

Viktige faktorer for fremtiden vil være å hele tiden søke ny kompetanse, vite om trender innen digital kommunikasjon og veilede kunden i riktig retning. Gjennom vekst og rendyrket fokus skapes verdiene som trengs for å lykkes med dette.Og for å avslutte noe hårete; vi har som mål og bli Norges ledende aktør på nettbutikker med integrasjon mot Visma, noe vårt offisielle tredjepartstempel som leverandør av nettbutikk fra nettopp Visma er et steg på veien til!

Made by us!

Kréatif har lang fartstid når det kommer til det å utvikle netthandelssystemer - både nettbutikker hvor alt er online, og også der hvor integrasjon mot ERP-systemer er viktig. Vi eier og drifter vårt eget CMS, kalt Frigg, som ivaretar integrasjonen mot ERP-systemer vi har sett effektiviserer driften av nettbutikker betraktelig for vår kundemasse! Vårt nettbutikk-system er fleksibelt og kan tilpasses de fleste behov, og er enkel å bruke for deg som kunde og nettbutikkinnehaver. Vi er stolte av å kunne tilby dette produktet til våre kunder.