Kreatif - Kjøpsvilkår
Til hovedmeny Til innhold

Nettbutikker og rådgivning

Veien til en suksessfull nettbutikk kan virke lang. Da kan vår erfaring som rådgivere og utviklere av nettbutikker komme godt til nytte. Vi tør å kalle oss eksperter på utvikling av nettbutikker, spesielt når det kommer til integrasjon med ERP-systemer og Visma!

Folk som handler på nett stiller stadig strengere krav til hvordan handel på nett skal gjennomføres, både om betalingsmetoder, sikkerhet, enkelhet og kundeoppfølging. Kréatif følger med på trender og teknisk utvikling, og sammen med oppdatert kunnskap gjør vår erfaring oss til effektive og gode rådgivere når du har behov for en nettbutikk.

Vi skal vokse med kunden!
Kréatif

Kréatif som rådgivere

Vår rådgivning og arbeid rundt e-handelsløsninger tar utgangspunkt i kundens ønsker og behov der følgende ofte står i fokus for en mest mulig effektiv nettbutikk:

  • Vårt hovedfokus er HVA kunden ønsker å oppnå med sin netthandelsløsning. Dette avklares ved grundige forprosjekter og vårt mål er at "vi skal vokse med kunden"
  • Synlighet - hvor lett det er å finne nettsiden din - blir mer og mer komplekst, og mer og mer viktig. Vi hjelper deg å ta de nødvendige forhåndsreglene for å bli så synlig som mulig.
  • Med den tekniske utviklingen følger store endringer i brukervaner. Bare på de tre siste årene har netthandel via mobiltelefon og nettbrett økt med over 100%. Alle våre løsninger er responsive, hvilket betyr at nettbutikkens utseende og funksjonalitet skalerer og fungerer uansett hvor stor skjerm kunden åpner nettbutikken i.

B2B eller B2C? Eller begge deler?

Noen nettbutikker henvender seg kun til forhandlerkunder (business-to-business, B2B), andre til privatkunder (business-to-customer, B2C). Noen nettbutikker henvender seg til begge kundegruppene! Våre rådgivere har bred erfaring og kunnskap rundt hvordan man best utnytter de ulike digitale flater som omfatter markeder innen B2B og B2C, og vår tekniske løsning takler alle de tre variantene - i tillegg til å være fleksibel og skalerbar for best å tilpasses kundens behov.

Integrasjon

En velfungerende integrasjon mot ulike ERP-systemer som for eksempel Visma Business, Visma e-ecounting, Visma Net og Global. Integrasjon oppleves ofte som den største utfordringen i et e-handelsprosjekt. Spesielt for dere med flere tusen produkter og et betydelig antall kunder og ordre er gode og dype integrasjoner avgjørende. Suksess innen e-handel = integrasjon; det er en forutsetning med fleksible og dype integrasjoner for å lykkes med din e-handelsløsning. Krèatif as har både løsningene, produktene og kompetansen som skal til for å lykkes. Vi er godkjent Visma Integrasjonspartner for netthandelsløsninger og spesialister på dette.

Frigg - vår egen tekniske plattform

Man bør velge Krèatifs e-handelsløsninger fordi vi har bygget fremtidens løsninger på vår egenutviklede og unike CMS-plattform «FRIGG». Dette vil for kunden blant annet innebære en fortløpende kostnadsfri oppdatering til «siste versjon» i en bransje som er under kontinuerlig endring og utvikling. I tillegg har FRIGG en spesialutviklet og effektiv integrasjon mot Visma, samt et stort antall ferdigutviklede tilleggsfunksjoner som kan øke konverteringen i din nettbutikk.

Kommunikasjon

Alle store prosjekter innledes med et grundig forprosjekt, som gjerne blir en base for rådgivning og utvikling gjennom prosjektet. Det er viktig for oss med løpende kundedialog under ulike prosjekter for best mulig resultat, og vi arbeider kontinuerlig for å oppnå best mulig support og nærhet til kunden.