Kreatif - Rådgivning
Til hovedmeny Til innhold

Rådgivning

Veien til en suksessfull nettside kan virke lang. Da kan vår erfaring som rådgivere komme godt til nytte. Vi tør å kalle oss eksperter på utvikling av nettsider og har lang erfaring på hvordan lykkes på nett.

Folk stiller stadig strengere krav til hvordan en nettside skal være, både med tanke på tekster, bilder, navigasjon og søkbarhet. Kréatif følger med på trender og teknisk utvikling, og sammen med oppdatert kunnskap gjør vår erfaring oss til effektive og gode rådgivere når du har behov for å lykkes på nett.

Vi skal vokse med kunden!
Kréatif

Kréatif som rådgivere

Vår rådgivning og arbeid rundt nettløsninger tar utgangspunkt i kundens ønsker og behov der følgende ofte står i fokus for en brukervennlig og søkbar nettside:

  • Vårt hovedfokus er hva kunden ønsker å oppnå med sin nettløsning. Dette avklares ved grundige forprosjekter og vårt mål er at "vi skal vokse med kunden"
  • Synlighet - hvor lett det er å finne nettsiden din - blir mer og mer komplekst, og mer og mer viktig. Vi hjelper deg å ta de nødvendige forhåndsreglene for å bli så synlig som mulig.
  • Med den tekniske utviklingen følger store endringer i brukervaner. Alle våre løsninger er responsive, hvilket betyr at nettsidens utseende og funksjonalitet skalerer og fungerer uansett hvor stor skjerm kunden åpner nettsiden i.

Frigg - vår egen tekniske plattform

Man bør velge Krèatifs nettløsninger fordi vi har bygget fremtidens løsninger på vår egenutviklede og unike CMS-plattform «FRIGG». Dette vil for kunden blant annet innebære en fortløpende kostnadsfri oppdatering til «siste versjon» i en bransje som er under kontinuerlig endring og utvikling.

Kommunikasjon

Alle store prosjekter innledes med et grundig forprosjekt, som gjerne blir en base for rådgivning og utvikling gjennom prosjektet. Det er viktig for oss med løpende kundedialog under ulike prosjekter for best mulig resultat, og vi arbeider kontinuerlig for å oppnå best mulig support og nærhet til kunden.