Kreatif - Rådgivning
Til hovedmeny Til innhold

Rådgivning

Veien til en suksessfull nettside kan virke lang. Da vil vår erfaring som rådgivere komme godt til nytte. Vi tør å kalle oss eksperter på utvikling av nettsider og nettbutikker, og har lang erfaring på hvordan man lykkes på nett.

 

Kréatif som rådgivere

Vår rådgivning og arbeid rundt nettløsninger tar utgangspunkt i kundens behov og ønsker. Det er viktig å sette opp en digital markeds strategi, og det er nettopp dette våre rådgivere kan.

  • Vårt hovedfokus er hva kunden ønsker å oppnå med sin nettløsning, samt hjelpe kunden med utnytte nettløsningens fulle potensiale.
  • Våre sertifiserte rådgivere hjelper deg som kunde med alt innen synlighet og annonsering. Som vi sier, "Det hjelper ikke med en fancy og flott nettløsning hvis ingen finner den."

SEO

SEO, handler om å optimalisere din nettløsnings tilstedeværelse i søkemotorene. SEO består av mange forskjellige deler som kan være ganske omfattende å.​​

Google

Med Google sine tjenester har man mulighet til å bli sett og funnet av potensielle kunder, som er ute etter akkurat det du har å tilby. I følge Google, bruker 97% av søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud. Google er den foretrukne søkemotoren i Norge – 9 av 10 bruker Google.

Facebook

Alle bedrifter bør i dag være tilgjengelig på Facebook. Via Facebook kan du skape et trygt og personlig kundeforhold. Her kan du presentere din bedrift slik du ønsker at den skal fremstå. Facebook er også en suveren markedskanal hvor man treffer rett på ønsket publikum.

Frigg - vårt eget CMS

Man bør velge Krèatifs nettløsninger fordi vi har bygget fremtidens løsninger på vår egenutviklede og unike CMS-plattform «FRIGG». Dette vil for kunden blant annet innebære en fortløpende kostnadsfri oppdatering til «siste versjon» i en bransje som er under kontinuerlig endring og utvikling.