Kreatif - Offisiell Visma-leverandør
Til hovedmeny Til innhold

Offisiell Visma-leverandør

Kréatif er stolte av å kunne kalle seg offisiell tredjepartsleverandør av nettbutikker til Visma, og gjennom vårt eget CMS Frigg lager vi nettbutikker med effektiv integrasjon mot de fleste Visma-produkter.
Du kan være trygg på at Kréatif leverer gode og effektive integrasjoner mot Visma Software

Lang erfaring

Gjennom 15 år så har Kréatif utviklet en integrasjon mot Visma Software, hvilket gjør oss til en leverandør med meget høy kompetanse og forståelse for hvordan de forskjellige Visma-programmene fungerer.

Stor fagkompetanse

Vi kan Visma hvilket gjør at når vi snakker med våre kunder så forstår vi hvordan de bruker Visma og klarer å skape et bilde og forståelse av hvordan vi skal sette opp en effektiv og lønnsom integrasjon.

Gode rådgivere

Stor innsikt i hvordan Visma Software fungerer, både teknisk og praktisk, gjør at vi kan være gode rådgivere når det kommer til det å bygge opp struktur, hvilke muligheter som ligger der og ikke minst, hvordan dette kan løses på en smart måte sammen med nettbutikkløsningen.

Kostnadseffektivt

Bedrifter har større og større krav til effektivitet og lønnsomhet

Det er mye å spare ved å sette opp en god integrasjon da den sparer bedrifter for mangfoldige arbeidstimer i løpet av et år. Mange sparer opptil flere årsverk med en god integrasjon da de slipper å taste inn ordre manuelt. Den kostanden man tar ved å sette opp en integrasjon mot nettløsningen kan fort vise seg å bli en veldig riktig og viktig investering på lang sikt.