Kreatif - Hammer
Til hovedmeny Til innhold

Historikk: på vei mot "Netthandel. Overalt."

Kréatif har lang fartstid innen webutvikling og var tidlig ute med å levere gode løsninger. Dette gjør at Kréatif er godt rustet for å takle fremtiden.

Selskapet ViaNett AS ble stiftet 24.01.1998 og var opprinnelig et datterselskap av tidligere Brikken AS. ViaNett oppdaget tidlig potensialet i den raske utviklingen innenfor bruk av internettrelaterte produkter og tjenester.

I 1998 lanserte ViaNett sitt første produkt, ViaNett E-handel / nettbutikksystem for bedrifter. Året etter ble ViaNett Publishing (CMS / publiseringssystem) lansert. Men det var først etter lansering av SMS-tjenester i år 2000 hvor ViaNett fikk sitt riktige gjennombrudd. Selskapets omsetning økte betydelig frem til år 2007 og fikk flere år på rad priser (Deloitte) for raskest voksende IT-bedrift både nasjonalt og internasjonalt.

I 2012 valgte nettløsninger å gå sine egne veier, og som resultat ble Kréatif stiftet.

Nåtid

Kréatif ble stiftet for å rendyrke fokus mot nettløsninger slik at både ansatte og kunder vil få en bedre opplevelse. Dette gjør at Kréatif vil kunne yte en bedre totalpakke for kunder med tanke på utvikling, vekst og rådgivning. Med fokus på gode, effektive nettbutikker med tidsbesparende integrasjoner, og viktigheten av å følge den teknologiske utviklingen, er vårt motto "Netthandel. Overalt."