Til hovedmeny Til innhold

Frankrike vinner EM...

Etter en hektisk uke med lansering av finfo.se og de første feriefarerne ut døra av kontoret, har "bærmen" avholdt sommerturnering i FIFA på PS4. I beste EM-ånd lot vi de beste landslagene i EM være utgangspunktet for turneringen, og basert på turneringen kommer vi med noen spådommer for årets Europamesterskap!

EM-mesterskapet ble sparket i gang med en høydramatisk trekning: i et forsøk på å jevne ut FIFA-skills mellom spillerne la vi de åtte beste lagene som deltar i EM i en bolle, og navnene på de åtte spillerne i en annen. Navn for navn fikk vi tildelt hvert vårt lag, til ulike høylytte reaksjoner! Etter et intensivt kvarter så årets sommerturnering slik ut:

Vinner og toppskårer skulle kåres, og etter en til tider ekstremt ujevn affære sto det mellom Kenneths Russland og Jonathans Frankrike i finalen (til ingens overraskelse!).

Vår FIFA- og fotballekspert Kenneth var uheldig og trakk wildcardet (velge lag blant EM-lagene foruten de syv beste; England, Portugal, Frankrike, Spania, Tyskland, Italia og Belgia). Med Russland og spydspiss Dzyuba kom han seg greit til finalen, hvor teknikeren Jonathan hadde utnyttet Frankrikes finslepne spillere og Lacazettes målscoreregenskaper for å rulle over motstanden.

I finalen ble det klasseforskjell på lagene - spillerne er rimelig jevngode, men Frankrike dro greit i land en 3-0 seier. Russland stakk alikevel av med toppscoreren; Dzyuba puttet 12 mål gjennom turneringen. Trenger dere stalltips for EM-bettingen med grundig utprøvd, kvalifisert forskning: Frankrike vinner, Dzyuba på Russland blir toppscorer. Dere hørte det her først...

Forøvrig gratulerer vi Jonathan som vinner av turneringen!