Kreatif - Ansatte
Til hovedmeny Til innhold

Ansatte: Kréatifs kloke hoder

Vi selger ikke bare nettbutikker og produkter - vi selger også mennesker. Vi er ikke bedre enn de menneskene vi har på laget og den kompetansen vi har samlet under taket vårt, og vi legger stolthet i å være en arbeidsskokk med spredt og bred kompetanse som sammen forsøker å oppnå "Netthandel. Overalt." for våre kunder!
Bli kjent med våre ansatte ved å scrolle eller hopp til
Ole André Bakken

Ole André BakkenDaglig Leder

908 09 044 | oabakken@kreatif.no

Ole André BakkenDaglig Leder

Den sindige sjefen fra Svinndal viser at å kombinere bustad på gård med nerdeegenskaper er fullstendig uproblematisk. Med en mastergrad fra Høgskolen i Østfold, lengst fartstid i Kréatif og dets forløpere, og en hjerne skapt for avansert programmering og integrasjoner, leder han utviklingen av programvaren Frigg og selskapet mot en spennende framtid.
Rolv Erik Martinsen

Rolv Erik MartinsenSalgs- og markedssjef

954 01 010 | rolv.erik.martinsen@kreatif.no

Rolv Erik MartinsenSalgs- og markedssjef

Vår Spaniaferierende hobbykokk og markedssjef har gjennomført både sausekurs og formell utdannelse innen markeds- og foretaksøkonomi, og med samlet over 30 års erfaring innen salg og ledelse (inkludert tre år som salgsdirektør i Visma Advantage og åtte år som regionssjef i Telenor) tar "REM" med seg nyttig erfaring inn i stillingen som salgs- og markedssjef i Kréatif.
Knut Erik Bakken

Knut Erik BakkenSalgsdirektør

917 27 855 | knut.erik.bakken@kreatif.no

Knut Erik BakkenSalgsdirektør

"KEB" fikk sine første hoppski som treåring, og var solgt etter det. Etter en lang aktiv idrettskarriere, sponset av KEB selv med fulltidsjobb som selger i flere settinger, er skiene blitt hyllevare sammen med nettbutikker og nettsider i et spennende eventyr kalt Kréatif. Salgsdirektøren er selger med stor S, stort smil, stort stemmevolum og et stort hjerte for Tottenham Hotspurs.
Stian Tretteteig

Stian TretteteigMedierådgiver

995 82 058 | stian.tretteteig@kreatif.no

Stian TretteteigMedierådgiver

Selgerspiren Stian la en 10-årig fotballkarriere på hylla, og tok med seg flere år i service- og selgeryrket til Kréatif. Hos oss hjelper han nå kundene våre å skaffe seg de mest effektive nettløsningene de har behov for. Når han innimellom tar telefonen vekk fra øret, er han en ivrig drone-flyger - og han setter derfor pris på åpent kontorlandskap!
Caroline Martinsen

Caroline MartinsenSekretær

975 80 202 | caroline.martinsen@kreatif.no

Caroline MartinsenSekretær

Dårlige knær sto i veien for drømmen om å bli detektiv. Eller - politi, som det heter. Heldig for Kréatif, for Carolines blide ansikt er det første som møter våre kunder både på kontoret og sentralbordet! Delvis kontorbestyrer, delvis markedsfører, delvis sekretær - den eneste jenta i gutteklubben beviser at det antagelig er en sannhet i denne multitasking-myten...
Fredrik Ahlsen

Fredrik AhlsenTeknisk konsulent

984 60 471 | fredrik.ahlsen@kreatif.no

Fredrik AhlsenTeknisk konsulent

Mor Kréatif har vist både bakeegenskaper og temperament, men ingenting av dette overskygger Fredriks erfaring og talent for kundebehandling og prosjektstyring. Rett fra levra til kollegaer, rett i hjertet til kundene; den prisbelønnede kundebehandleren er en viktig del av limet i Kréatifs avdelinger!
Kenneth Carlson

Kenneth CarlsonProsjektleder

954 58 868 | kenneth.carlson@kreatif.no

Kenneth CarlsonProsjektleder

Kenneth kommer med en bachelorgrad i økonomi fra BI og en altomslukende kunnskap om det meste som rører seg på en fotballbane. Med Liverpool og Barcelona som favorittlag er ikke bybildet i fokus... Kenneth styrer våre prosjekter og det er fort han kundene blir loset trygt i havn av når stormen uler.
Michael Paulsen

Michael PaulsenWebdesigner

45280337 | michael.paulsen@kreatif.no

Michael PaulsenWebdesigner

Michael satte Halden på Mossekartet ved å bli den første haldenseren i Kréatif. Med seg i bagasjen hadde han en mastergrad i Informatikk og erfaring fra et par års jobberfaring med webdesign og -utvikling. Brukeropplevelse er et sentralt stikkord for denne mannen. Har vært en aktiv sportsmann i mange år, nå kun på hobbybasis, men fortsatt i overkant glad i sport. Snakk med Michael om design og brukervennlighet.