Til hovedmeny Til innhold
Kréatif logo

Vi er Kréatif.
Vi lager nettbutikker og kan det!

Ikke bare det, vi er ganske gode til det. Spesielt når du vil integrere mot et ERP-system, som Visma. Finn ut mer om hva vi kan og hva vi leverer.

Tjenester

Vi er litt som Bring, vi lever av å levere. Men vi leverer nettsider og nettbutikker, som sammen med rådgivning og utvikling blir kvalitetsleveranser. Vårt spesialfelt er nettbutikker med integrering mot Visma, noe vi stolt kan skryte av som offisiell tredjepartsleverandør av nettbutikk hos Visma.

Produkter

På varehyllene våre står det nettbutikker og nettsider.
Vi har laget et utvalg for deg som enkelt vil sette opp en nettbutikk og velge funksjoner, eller raskt og effektivt presentere deg selv på nettet. Samtidig leverer vi skreddersøm for deg som vil sy sammen en unik kjøpsopplevelse for dine kunder.

MOBILTILPASSET

Alle våre maler er responsive, hvilket betyr at utseende på nettsiden eller nettbutikken tilpasser seg det brukeren ser det på, enten det er en smarttelefon, et nettbrett eller en stor PC-skjerm.

Dette blir bare viktigere og viktigere, siden mobil netthandel er i ekstrem vekst. Les mer om dette på bloggen vår, Kreatifitet.no

Tilleggsmoduler

Vårt eget CMS har et stort antall mulige utvidelser for å få din nettbutikk så effektiv som mulig! Avhengig av hvilken produktløsning du ønsker kan du - i tillegg til standard nettbutikkfunksjoner - få hurtigkjøp på varenummer i handlevognen, relaterte og alternative produkter for flere mersalgsmuligheter eller selgerportal for enklere ordrebehandling med utegående selgere.

Se alle utvidelsene du kan få i vår nettbutikkløsning